duminică, 17 martie 2013

Jeg around the world


Cum ar fi să ai 23 de ani şi să pleci singur într-o călătorie de la est la vest (în zig-zag) în jurul lumii cu nimic altceva decât echivalentul a 150 $ în buzunar, un laptop, o cameră video, un mp3 player, o trotinetă şi alte câteva mărunţişuri? Şi cum ar iarăşi fi ca aproape toţi prietenii tăi şi familia să afle despre ideea ta năstruşnică de pe blogul tău în momentul în care tu vei fi deja plecat? Nu cunoaşteţi personal nici un nebun care să fi făcut asta, nu-i aşa? Vi se pare o prostie, ceva absolut dement. Credeţi că doar un om fără minte poate face aşa ceva şi că niciunul dintre cei apropiaţi vouă nu ar fi în stare să facă aşa ceva.

Ei bine, vi-l prezint pe Darius Groza, zis şi Jeg, după blogu-i cu acelaşi nume. Nu vă dau mai multe detalii, citiţi toată povestea aici.

P.S. Darius, dragule, recunosc că m-ai surprins. Mi-ai zis că ai un plan măreţ, fantastic, dar nu mă aşteptam la aşa ceva. În fix secunda asta nu ştiu dacă ceea ce faci e incredibil sau doar o prostie, dar în mod sigur îţi trebuie mult curaj să faci aşa ceva. Respect. Ne vedem peste un an. Sau mai devreme. ;)



Un comentariu: